Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mesajul premierului Grindeanu pentru primarul Robu: „Hai să nu inventăm probleme atunci când nu le avem”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Primarul Timişoarei caută nod în papură în orice problemă şi blochează cu bună ştiinţă dezvoltarea oraşului – asta crede premierul Sorin Grindeanu, care a fost prezent astăzi la Timişoara. Şeful guvernului a sosit în capitala Banatului pentru a vizita şantierul deschis la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu, pentru care guvernul a alocat şapte milioane de lei. Premierul a abordat şi subiecte de interes local, vorbind despre centura de sud.

„Cred că 8 iunie e termenul limită de depunere oferte pentru proiectare și execuție centură. Mi se pare că iarăși facem lucruri care ne fac să fim în situația în care suntem. Eu știu că există un sfert de centură acum la două benzi, nu am văzut să fie blocaje pe centură. Dacă modul în care te gândești să critici un proiect că nu e suspendat, că nu e pe mai multe benzi și că în modul ăsta e bine să faci opoziție, le urez succes. Eu pot să vă spun că dacă am apuca-o în forma pe care o doresc unii, anulez licitația, facem alt proiect pe cinci benzi pe un sens și vedem dacă se mai prinde finanțare și vedem ce se mai face pentru orașul Timișoara. Hai să nu inventăm probleme atunci când nu le avem și hai să nu facem sau să creăm situații care pot să ne ducă în altă direcție. Haideți să facem lucruri pentru orașul acesta și să nu mai inventăm lucruri care nu există. Hai să luăm exemple de la alte orașe care au știut să își apere foarte bine intersele și să le promoveze în anii ăștia”, a declarat premierul.

Grindeanu a răspuns şi la atacurile făcute de primarul Robu la adresa guvernului pe care îl conduce şi la adresa partidului din care face parte.

„Eu știu ce am de făcut. Eu nu am venit la Timișoara și nu o să vin nici în perioada următoare și nu o să mă vedeți să îi răspund eu și nu în modul ăsta cred că trebuie să lucrăm. Pe mine mă intersează să facem, indiferent din ce parte a eșicherului politic venim, să facem lucruri pentru orașul nostru, pentru că alegerile sunt de abia peste trei ani și mai ușor cu campania asta pe care unii o fac non stop. Trebuie să facem lucruri pentru oraș și pentru județ. În același mod discut și cu domnul primar Robu și cu domnul președinte Dobra pentru că am făcut apel să înțeleagă cu toții că e vremea să lăsăm la o parte politica și să facem administrație”, a mai spus Grindeanu.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=Vma81N103kk&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare