Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ioan Ambruș, liberalul care va candida pentru Primăria Lugoj împotriva lui Francisc Boldea

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu există nicio urmă de îndoială că Lugojul va reprezenta o bătălie importantă care va trebui câștigată de către partidele politice la alegerile locale din vara anului viitor. Omul care-l va contracara pe Francisc Boldea, pesedistul care pare etern acolo, va fi liberalul Ioan Ambruș.

„La Lugoj îl avem candidat pe Ioan Ambruș, care a început o campanie destul de agresivă cu primarul Francisc Boldea. Sigur că actualul primar al Lugojului este o persoană importantă, care a făcut ceva pentru oraș, dar noi spunem că nu e de nebătut. Până în mai-iunie anul viitor mai e timp, și l-am rugat pe domnul Ioan Ambruș să își înceapă strategia”, a declarat Dan Popa. În ciuda faptului că nu pornesc cu prima șansă acolo, liberalii cred că există posibilitatea de a-l învinge pe candidatul PSD. „Am hotărât ca fiecare localitate să aibă o altă strategie, pentru că e o altă situație. La Lugoj suntem undeva în urna a doua, există șanse. Dacă aș fi pesimist aș zice că suntem în a treia, dar trebuie să vedem ce se va întâmpla în contextul național până anul viitor. Mizăm pe faptul că oamenii își doresc schimbări”, a mai declarat Dan Popa co-președintele PNL.

Și Nicolae Robu, primarul Timișoarei, este în asentimentul colegului său de partid. Mai mult, acesta mizează pe oamenii din Lugoj și încearcă să-i sensibilizeze prin cele spuse. „Și eu cred în șansele candidatului nostru. Avem o organizație puternică la Lugoj. Un oraș cu o populație emancipată, una care are un segment substanțial, impresionant, de oameni cu aplecare pentru cultură. Noi cred că putem rezona bine cu lugojenii, candidatul nostru poate face lucrul acesta și, evident, într-o bătălie electorală care nu are cum să fie ușoară, cred că Ioan Ambruș are șanse să câștige”, a declarat Nicolae Robu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore