Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Şeful Poliţiei Locale Lugoj a ”șters pe jos” cu șeful lui, primarul Boldea. Vezi ce i-a cerut VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sala de Consiliu din Primăria Lugoj a fost, ieri, gazda dezbaterii publice a bugetului municipiului Lugoj pentru anul în curs. La eveniment au luat parte, pe lângă primarul din Lugoj, Francisc Boldea și consilierii locali, mai multe persoane, angajate de Primărie.

Edilul-șef a explicat mai întâi care sunt sectoarele spre care se orientează fondurile locale în anul 2015, între acestea regăsindu-se investiții într-un nou ștrand, un bazin de înot acoperit, sau un cinematograf, dar și câteva sensuri giratorii, străzi și trotuare reabilitate, sau investiții șa spitale și școli.

La finalul dezbaterii, unul dintre cei care au dorit să ia cuvântul, pentru a-și exprima opinia, a fost Florin Dumitru, șeful Serviciului Poliţia Locală a Municipiului Lugoj, sau altfel spus un ”subaltern” al primarului Boldea. Acesta şi-a exprimat nemulţumirea faţă de decizia primarului de a nu aloca, aşa cum îi permite legea, o bonificaţie de hrană poliţiştilor locali, sumă suplimentară ce ar adăuga la salariile agenţilor 700 de lei pe lună. În timp ce Dumitru a cerut explicaţii de la edilul-şef pentru decizia nefavorabilă, precizând că la un asemenea nivel de plată şi dotare nu se poate aştepta la rezultate mai bune, Boldea i-a sugerat şefului poliţiştilor locali să se asigure că oraşul este unul curat şi sigur înainte de a cere bani, scrie publicația locală redeșteptarea.ro. Același Dumitru a explicat, în cadrul intervenției sale, că un polițist local din Lugoj rămâne cu doar 670 de lei în mână la finalul unei luni de muncă.

Vezi mai jos înregistrarea video cu felul cum și-a apărat polițistul-șef subalternii.

[responsive_youtube

Video și foto:redeșteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Incredibil! Primaria Lugoj are apartamente ANL si locuinte sociale, dar nu are cui sa le acorde

Primăria Municipiului Lugoj se află într-o situaţie ciudată. Deși va dispune 60 de apartamente...

(P) Noi am fost mereu în mijlocul oamenilor, nu doar acum în perioada electorală

Domnule Dobra, constatăm că PSD Timiș a pornit în forță campania electorală, iar prima...

Degringoladă şi haos în PSD Timiş

PSD Timiș e cel mai blocat partid politic din județ. În plină precampanie electorală,...