Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialA mușcat mâna care l-a hrănit! Ce a furat un bărbat de...

A mușcat mâna care l-a hrănit! Ce a furat un bărbat de la locul de muncă, la Remetea Mare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oamenii legii au descoperit un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat. Ieri, în jurul orei 18:50, suspectul a fost depistat de poliţiştii de la Secția 2, pe strada Aleea Cristalului, în timp ce transporta, cu o geantă, mai multe bunuri (role cositor, bare cositor, reziduuri de aramă) a căror provenienţă nu a putut fi dovedită.

După o serie de cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, angajat al unei societăţi comerciale situată pe raza comunei Remetea Mare, ar fi sustras bunurile din incinta societăţii, cu scopul de a le valorifica.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar bunurile predate reprezentanţilor societăţii comerciale. în același timp, poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare