ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu lansează invitații la Bruxelles. Cum a lăudat Timișoara la o expoziție dedicată candidaturii la titlul de Capitală Europeană a Culturii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Am venit la Parlamentul European împreună cu importante personalități ale orașului nostru, precum cei patru rectori ai celor patru universități de stat existente în Timișoara, directori ai unor instituții culturale, promotori de artă, oameni de afaceri și principali actori în executivul Primăriei. Misiunea noastră este să promovăm Timișoara drept candidat la titlul de capitală europeană a culturii în 2021” a spus edilul-șef al capitalei Banatului, într-un discurs rostit la fața locului.

Robu, în stilu-i caracteristic, nu a ezitat să laude orașul de pe Bega, cu atât mai mult folosindu-se de distincțiile primite de oraș de când acesta este la conducerea Primăriei. ”Timișoara este cel mai puternic pol economic din România, după capitala București și a fost desemnată ca cel mai dinamic oraș din țara noastră în 2014, de către celebra revistă Forbes. Cele mai importante domenii sunt industriile auto și IT&C. Timișoara este un puternic centru academic, cu patru universități de stat și două private, totalizând circa 50.000 studenți. Timișoara este un foarte puternic pol cultural, cu numeroși buni artiști și o mulțime de instituții culturale: Opera Națională, Teatrul Național, Teatrul German, Teatrul Maghiar, Filarmonica, Casa de Folclor, Uniunea Scriitorilor, Uniunea Artiștilor Plastici, Clubul de Fotografie, Clubul Cineaștilor. Timișoara a dat lumii doi laureați ai Premiului Nobel, iar directorul liceului unde ei au învățat este aici. Ca populație, Timișoara este al treilea oraș în România, cu 320.000 locuitori, următoarele orașe fiind toate sub 300/000 de locuitori. Marea majoritate a populației -asta înseamnă 85%- este română, diferența -15%- revenind la aproape 30 de grupuri etnice, dintre care cel mai numeros este cel maghiar, reprezentând 4,85%. Deci, Timișoara are un profund caracter multietnic, multireligios și multicultural, o mare diversitate de populație trăind în acest cadru în pace, armonie și sinergie. În final, adaug că Timișoara găzduiește în fiecare an o mulțime de festivaluri, oferind oportunități de bucurie locuitorilor și vizitatorilor săi” a spus Robu despre capitala Banatului.

”Vă invit să veniți în Timișoara! Vă asigur că vă veți simți minunat!” a adăugat Nicolae Robu, în încercarea de a convinge posibilii vizitatori să vină în orașul de pe Bega.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore