Folie de 12.000 de euro pentru Piața din Lugoj. ”Protecția” vine din ”Țara Sfântă”!

Date:

Primarul Lugojului, Francisc Boldea a promis comercianților din orașul de pe Timiș că administrația locală va achiziționa o folie specială care să reducă pe cât posibil efectul de seră care se realizează în piața din Lugoj.

”Am avut o întâlnire cu un domn din Germania și cu arhitectul șef Dinel Mazilu. Împreună am găsit o soluție pentru piață, este vorba de o folie din Israel, singura țară din lume în care se face folia pe care o vom pune în piața din Lugoj. Costă cu tot cu montaj în jur de 20 euro/mp, noi având 600-700 de mp. Se va lipi pe policarbonat, singura cu reflexie mare, cu pătrundere a căldurii cu doar 13 %, iar 87 % reflexie”, a declarat Francisc Boldea pentru Cetățeanul.

Conform edilului, folia ar trebui să reducă temperatura în hală de la 40 la maximum 25 de grade, urmând ca folia să fie aplicată pe luminatoarele din policarbonat. Valoarea investiției ar ajunge la cel puțin 12.000 de euro și ar trebui să reducă numai căldura, nu și pătrunderea razelor de lumină.

Piața din Lugoj a fost inaugurată pe 1 noiembrie 2014 în prezența câtorva mii de lugojeni.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare