AcasăStiriIncredibil! Primaria Lugoj are apartamente ANL si locuinte sociale, dar nu are...

Incredibil! Primaria Lugoj are apartamente ANL si locuinte sociale, dar nu are cui sa le acorde

Primăria Municipiului Lugoj se află într-o situaţie ciudată. Deși va dispune 60 de apartamente aflate în construcție de la Agenția Națională pentru Locuințe, nu prea are cui să le dea.

Primarul social democrat al Lugojului a anunțat că s-au actualizat cele 600 de solicitări pentru locuinţele ANL şi au rămas valide mai puţin de 60 de cereri. În prezent, la Lugoj se află în construcţie două blocuri ANL cu 60 de apartamente. ”Nu mai aven decât 60 de solicitări şi ca atare am ajuns în situaţia în care numărul cererilor ANL este mai mic decât numărul locuinţelor aflate în construcţie. Acum avem 30 de apartamente, o să le dăm anul viitor şi 30 în 2020. Toată lumea spune că sunt atâtea sute de cereri. Nu e adevarăt!”, a declarat Francisc Boldea, primarul Lugojului, conform lugojeanul.ro.

Edilul şef din orașul de pe Timiș suţine că aceeaşi situaţie este înregistrată şi în privinţa locuinţelor sociale. Primăria Lugoj are mai multe apartamente goale, în care nu are chiriaşi. ”La blocul de pe Buziaşului din 44 de camere, sunt ocupate la ora actuală doar 18. Restul care au fost nu şi-au plătit curent, apă, au venit de la sate, nu au buletin, nu lucrează pe raza municipiului şi atunci, fie prin sentință, fie au plecat ei, am ajuns ca doar 18 camere să fie ocupate”, a mai declarat Boldea.

În ultima şedinţă, consilierii locali au votat noi criterii de acordare pentru locuinţele ANL, fapt ce ar putea să ducă la un număr şi mai mic de cereri valide, anunță sursa amintită.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente