Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat din Lugoj a fost reținut de polițiști după ce a INCENDIAT o mașină, din RĂZBUNARE!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 7 iulie 2014, în jurul orei 11:00, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Cornel Coposu, din municipiul de pe Timiș, un autoturism a fost incendiat. Ca urmare a investigațiilor făcute, poliţiştii au identificat astăzi un bărbat de 24 de ani, tot din Lugoj, bănuit de comiterea faptei.

Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi cu proprietarul autoturismului, tânărul, profitând de neatenţia acestuia, ar fi provocat incendierea autoturismului folosindu-se de o substanţă inflamabilă. Lugojeanul a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi recuperării prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...