AcasăStiriSportTimişul BICICLETELOR! În weekend şi Lugojul pedalează, alături de Timişoara

Timişul BICICLETELOR! În weekend şi Lugojul pedalează, alături de Timişoara

„Tura din prima duminică de aprilie va include o noutate absolută în plimbările noastre lunare prin faptul că de această dată vom duce bicicliştii pe platforma unei multinaţionale – fabrica Hella, una dintre multinaţionalele care au răspuns pozitiv cererilor noastre de colaborare pentru anul 2014”, explică Alin Roşu, unul dintre organizatorii campaniei.

Întâlnirea se va face pe Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, de la ora 14:30. Timp de jumătate de oră, se vor împărţi numere „Lugojul pedalează” şi baloane. Plecarea se va face la ora 15:00, pe traseul Pod de fier-Primărie-V.V. Delamarina-T. Popovici-Caraiman-Tapiei. În jurul orei 15:30 se estimează sosirea pe platforma Hella, unde bicicliştii sunt aşteptaţi de reprezentanţii fabricii germane.

„Hella susţine în general, atât la Lugoj cât şi în celelalte locaţii Hella – Timişoara, Arad, Craiova, mişcările sportive şi încurajează angajaţii să aibă obiceiuri sănătoase şi îndreptate spre sport, deoarece prin astfel de comportamente oamenii îşi menţin mai bine sănătatea şi starea de spirit, sunt mai puţin stresaţi şi au randament mai bun la locul de muncă”, a declarat Miikka Riionheimo, managerul general Hella Lugoj.

Trupa lui Robo, în acţiune

Programul, din care nu vor lipsi surprizele pentru participanţi, include un moment artistic susţinut de 16 dansatori din trupa condusă de Robo. „Trupa a fost infiinţată de Robo, iar la început am fost doar patru cursanţi. Acum vom veni cu 16, dar avem dansatori şi de şase ani. Susţinem mişcarea şi îndemnăm oamenii să facă sport”, povesteşte Rebeca Tomescu, reprezentanta trupei care are trei spectacole în următoarele şase zile.

Tur complet al fabricii

După momentul artistic, se va face o tragere la sorţi, unde doar bicicliştii care au un număr „Lugojul Pedalează” vor putea câştiga unul din premiile puse la bătaie. Pe lângă produsele pentru bicicletă, câştigătorul marelui premiu va profita de un tur complet al fluxului de producţie de la intrarea materialelor până la produsul finit, însoţit de manager într-o zi lucrătoare.

Campania Lugojul Pedalează, este singura din vestul României care organizează lunar câte un eveniment ciclistic.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente