Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportTimişul BICICLETELOR! În weekend şi Lugojul pedalează, alături de Timişoara

Timişul BICICLETELOR! În weekend şi Lugojul pedalează, alături de Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Tura din prima duminică de aprilie va include o noutate absolută în plimbările noastre lunare prin faptul că de această dată vom duce bicicliştii pe platforma unei multinaţionale – fabrica Hella, una dintre multinaţionalele care au răspuns pozitiv cererilor noastre de colaborare pentru anul 2014”, explică Alin Roşu, unul dintre organizatorii campaniei.

Întâlnirea se va face pe Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, de la ora 14:30. Timp de jumătate de oră, se vor împărţi numere „Lugojul pedalează” şi baloane. Plecarea se va face la ora 15:00, pe traseul Pod de fier-Primărie-V.V. Delamarina-T. Popovici-Caraiman-Tapiei. În jurul orei 15:30 se estimează sosirea pe platforma Hella, unde bicicliştii sunt aşteptaţi de reprezentanţii fabricii germane.

„Hella susţine în general, atât la Lugoj cât şi în celelalte locaţii Hella – Timişoara, Arad, Craiova, mişcările sportive şi încurajează angajaţii să aibă obiceiuri sănătoase şi îndreptate spre sport, deoarece prin astfel de comportamente oamenii îşi menţin mai bine sănătatea şi starea de spirit, sunt mai puţin stresaţi şi au randament mai bun la locul de muncă”, a declarat Miikka Riionheimo, managerul general Hella Lugoj.

Trupa lui Robo, în acţiune

Programul, din care nu vor lipsi surprizele pentru participanţi, include un moment artistic susţinut de 16 dansatori din trupa condusă de Robo. „Trupa a fost infiinţată de Robo, iar la început am fost doar patru cursanţi. Acum vom veni cu 16, dar avem dansatori şi de şase ani. Susţinem mişcarea şi îndemnăm oamenii să facă sport”, povesteşte Rebeca Tomescu, reprezentanta trupei care are trei spectacole în următoarele şase zile.

Tur complet al fabricii

După momentul artistic, se va face o tragere la sorţi, unde doar bicicliştii care au un număr „Lugojul Pedalează” vor putea câştiga unul din premiile puse la bătaie. Pe lângă produsele pentru bicicletă, câştigătorul marelui premiu va profita de un tur complet al fluxului de producţie de la intrarea materialelor până la produsul finit, însoţit de manager într-o zi lucrătoare.

Campania Lugojul Pedalează, este singura din vestul României care organizează lunar câte un eveniment ciclistic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Ajungem MARI Timis caută voluntari pentru copiii din Lugoj. Dai o mana de ajutor?

Programul educațional ”Ajungem MARI” Timiș caută cel puțin 30 de voluntari care să le...

Pe modelul Timisoara, Lugojul va primi noua autobuze electrice de la MDRAP

Nouă autobuze electrice, 3 stații de încărcare şi 9 stații de încărcare lentă vor...