PDL Lugoj are un nou președinte

- Advertisement -

Vineri a fost ales la Lugoj noul președinte al filialei PDL locale, în persoana lui Dan Miculeac. Cei 153 de democrat-liberali prezenți la întâlnire, l-au votat în unanimitate pe Miculeac pentru că acesta a fost și singurul candidat pentru funcția de lider, după ce Marius Marinescu, fostul primar PDL al Lugojului, s-a retras din competiție, joi, cu o zi înaintea alegerilor.

La ședință a participat și președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, care a deschis sesiunea de alegeri cu un discurs în care a precizat că singura șansă de prosperitate a municipiului de pe râul Timiș stă în Partidul Democrat Liberal și și-a îndemnat colegii să nu mai voteze pozitiv toate inițiativele primarului din Lugoj, pesedistul Francisc Boldea.

“Eu vreau un Lugoj mai tânăr, un Lugoj în care să vină tinerii, nu să plece! Nu vreau un Lugoj prăfuit, cum l-am văzut astăzi. Nu asta e Lugojul, oameni buni! Lugojul este centrul romanismului în Banat, un oraş care trebuie întinerit, trebuie facut dinamic! Pentru asta există o singură soluţie: un Partid Democrat Liberal puternic, cu anvergură, un partid cu idei noi, inovatoare.  Avem nevoie în Lugoj de un PDL care, și aici vă spun direct, un partid care să nu voteze cu domnul primar toate inițiativele domniei sale pentru că suntem în opoziție, fraților!  Nu tot ce face domnul primar e corect pentru oras! (…)  Până la urmă, unde-i opoziția în consiliul local? La Lugoj chiar se poate pune întrebarea asta” a declarat Ostaficiuc.

Pe langa funcția de președinte PDL Lugoj, obținută de către Dan Miculeac, au mai fost aleși în funcțiile de vicepreședinți: Marius Baboniu, Nicolae Benzar, Stefan Blidariu, Alexandru Dragoi, Adrian Farcageanu, Ionel Luminosu, Moisa Scorobete și Clara Stancu, secretari executivi: Ovidiu Boc, Daniel Cismas, Sorin Ciprian Jivulescu, Virgil Pascu, Constantin Rapcea, Adrian Serendan, Alexandru Szilagy, Adrian Ioan Sandru și Ionel Ursu, trezorier: Gabriela Râmneanțu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Alianțe electorale pentru primăriile din Șag și Moșnița Nouă

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două...

Batalie in doi pentru functia de rector al Universitatii Politehnice din Timisoara

Calendarul alegerilor academice din Universitatea Politehnica Timișoara aduce, în...

Ajungem MARI Timis caută voluntari pentru copiii din Lugoj. Dai o mana de ajutor?

Programul educațional ”Ajungem MARI” Timiș caută cel puțin 30...

Pe modelul Timisoara, Lugojul va primi noua autobuze electrice de la MDRAP

Nouă autobuze electrice, 3 stații de încărcare şi 9...

Din aceeași categorie

Categorii Populare