Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Razie de amploare a poliţiştilor din Timiş. Amenzi de peste 220.000 de lei într-o singură zi!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Vineri, 21 februarie 2014, aproape 450 de oameni ai legii au acţionat pe raza judeţului Timiş, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, activităţilor infracţionale în toate domeniile, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier. Aceştia au organizat acţiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Timişoara, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş şi tehnicieni criminalişti.

Poliţiştii au acţionat pentru depistarea, identificarea, cunoaşterea şi verificarea în evidenţele poliţiei a persoanelor fără adăpost, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi evaziunii fiscale. Rutieriştii au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice ori produselor sau substanţelor stupefiante.

În urma acţiunilor, poliţiştii au constatat 35 de infracţiuni şi au aplicat 780 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, încălcarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, precum şi pentru activităţi de comerţ ilicit. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la peste 220.000 de lei. Totodată, în urma controalelor efectuate, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de aproape 3.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 41 de permise de conducere şi au retras 16 de certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare