Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialȘoferiță din Târgu Mureș, ”încărcată” cu tutun și alcool de contrabandă, prinsă...

Șoferiță din Târgu Mureș, ”încărcată” cu tutun și alcool de contrabandă, prinsă de polițiștii din Timiș, în trafic FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 5 septembrie 2014, poliţiştii oraşului Deta şi cei din cadrul Secţiei 8 Rurale Deta au oprit pentru control, pe DN 59, în localitatea Denta, un autoturism condus de o femeie de 36 de ani, din municipiul Târgu Mureş.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au constatat că femeia transporta ţigarete, tutun brut şi alcool, de contrabandă. Poliţiştii au efectuat inventarierea, stabilind că în interiorul autoturismului se aflau 4.750 de ţigarete, aproape 4 kilograme de tutun brut şi 38 de litri de alcool.

Șoferiței i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, procedându-se la ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de produse accizabile. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare