ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu: „Nu mă preocupă ce fac alții, ci doar realizările mele, faptele cu care mă prezint în fața timișorenilor”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mai bine de jumătate de an ne desparte de alegerile locale din vara anului viitor, însă mișcările de trupe au început deja să se producă. Schimbarea de lider la nivel național din PSD este văzută ca o amenințare de către liberali, care sunt de părere că bătălia de la anul va fi mult mai aprigă odată cu punerea lui Liviu Dragnea în cea mai înaltă funcție a PSD.

„Liviu Dragnea a stabilit o altă ordine în PSD. A reușit să facă multe chestiuni benefice pentru ei și, dacă merge în ritmul acesta, va reuși să ne creeze probleme. E un alt PSD, vor avea un alt suflu. Liviu Dragnea e mai periculos la conducere decât era Ponta. Este organizator bun, știe să pregătească o campanie, e expert. Vom avea mult de furcă”, a explicat Dan Popa. Primarul Nicolae Robu a ținut să completeze spusele colegului său din PNL, și a subliniat faptul că, deși va fi o luptă mai grea, tot ei vor fi cei care vor câștiga.

Întrebat de posibilii săi rivali cu care va concura la anul pentru Primăria Timișoara, Nicolae Robu a spus că nu îl interesează ce fac ceilalți, ci doar ce face el, pentru că cele mai reprezentative sunt faptele, nu vorbele, iar cei de la PSD, de mult timp, vorbesc doar la viitor. „Nu mă preocupă ce candidat o să aibă PSD sau altcineva. Sunt concentrat doar pe realizări și mă prezint în fața timișorenilor pe realizări, așa cum sunt eu însumi, alături de doctrina liberală. Dacă cetățenii vor dori așa ceva, mă vor vota. Dacă doresc alte lucruri, alte personaje, vor avea votul dat în altă parte. Eu nu mă schimb pentru nimeni și nimic în lume și nu mi-a fost frică de nimeni. Îi respect pe cei cu care sunt în competiție, dar a-i respecta nu înseamnă a le da replici și a vorbi despre ei. Campania începută încă de pe acum de PSD aș spune că e de prost gust și că va avea un efect de bumerang asupra lor. Timișorenii sunt oameni educați, cu bun simț, știu să aprecieze faptele. La PSD se folosește aproape totdeauna timpul viitor — vom da bani, vom face asta, cealaltă. Rar îi auzi să vorbească la prezent”, a declarat Nicolae Robu.

În ceea ce privește bătălia de la Lugoj, acolo unde PSD-ul dăinuiește prin primarul Francisc Boldea, Dan Popa a declarat: „Noi suntem un partid puternic, mai bun ca ei, va trebui să fim atenți și să ne organizăm bine. Vrem să ne maximizăm orice șansă”, a conchis Dan Popa.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore