Robu

Mai bine de jumătate de an ne desparte de alegerile locale din vara anului viitor, însă mișcările de trupe au început deja să se producă. Schimbarea de lider la nivel național din PSD este văzută ca o amenințare de către liberali, care sunt de părere că bătălia de la anul va fi mult mai aprigă odată cu punerea lui Liviu Dragnea în cea mai înaltă funcție a PSD.

„Liviu Dragnea a stabilit o altă ordine în PSD. A reușit să facă multe chestiuni benefice pentru ei și, dacă merge în ritmul acesta, va reuși să ne creeze probleme. E un alt PSD, vor avea un alt suflu. Liviu Dragnea e mai periculos la conducere decât era Ponta. Este organizator bun, știe să pregătească o campanie, e expert. Vom avea mult de furcă”, a explicat Dan Popa. Primarul Nicolae Robu a ținut să completeze spusele colegului său din PNL, și a subliniat faptul că, deși va fi o luptă mai grea, tot ei vor fi cei care vor câștiga.

Întrebat de posibilii săi rivali cu care va concura la anul pentru Primăria Timișoara, Nicolae Robu a spus că nu îl interesează ce fac ceilalți, ci doar ce face el, pentru că cele mai reprezentative sunt faptele, nu vorbele, iar cei de la PSD, de mult timp, vorbesc doar la viitor. „Nu mă preocupă ce candidat o să aibă PSD sau altcineva. Sunt concentrat doar pe realizări și mă prezint în fața timișorenilor pe realizări, așa cum sunt eu însumi, alături de doctrina liberală. Dacă cetățenii vor dori așa ceva, mă vor vota. Dacă doresc alte lucruri, alte personaje, vor avea votul dat în altă parte. Eu nu mă schimb pentru nimeni și nimic în lume și nu mi-a fost frică de nimeni. Îi respect pe cei cu care sunt în competiție, dar a-i respecta nu înseamnă a le da replici și a vorbi despre ei. Campania începută încă de pe acum de PSD aș spune că e de prost gust și că va avea un efect de bumerang asupra lor. Timișorenii sunt oameni educați, cu bun simț, știu să aprecieze faptele. La PSD se folosește aproape totdeauna timpul viitor — vom da bani, vom face asta, cealaltă. Rar îi auzi să vorbească la prezent”, a declarat Nicolae Robu.

În ceea ce privește bătălia de la Lugoj, acolo unde PSD-ul dăinuiește prin primarul Francisc Boldea, Dan Popa a declarat: „Noi suntem un partid puternic, mai bun ca ei, va trebui să fim atenți și să ne organizăm bine. Vrem să ne maximizăm orice șansă”, a conchis Dan Popa.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.