Greșeli de proiectare la Liceul Lenau din Timișoara

- Advertisement -

Lucrările de reparații ale Liceului Lenau din Timișoara sunt în continuare oprite. Pentru a le finaliza, ar putea fi necesară o nouă licitație, a declarat marți primarul Nicolae Robu, care invocă greșeli de proiectare.

Potrivit primarului Nicolae Robu, întocmai ca la Colegiul Național C.D. Loga, și la Liceul Nikolaus Lenau au fost descoperite greșeli de proiectare. În aceste condiții, ar putea fi organizată o nouă licitație. Liceul Nikolaus Lenau funcționează în prezent fără autorizație ISU.

„La Lenau sunt erori mari de proiectare. Este o suprafață de 400 de metri pătrați, dar în proiect e trecut 40 de metri pătrați, decopertare și reabilitare. Probabil va urma o nouă procedură de atribuire pentru că nu vreau să fie o vulnerabilitate la lege. Dacă se găsesc măsurile legale pentru a se face toate remedierile de proiect, pentru că sunt mari scăpări în proiect. Dacă nu, e mai importantă legalitatea decât orice. Nu cred că își dorește nimeni mai mult ca mine să fie reabilitată. Când vom avea certitudinea că e corect, vom continua. Când se va putea, atunci se va face. Nu știm când e asta”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Edilul a cedat nervos și a izbucnit la adresa jurnaliștilor care au cerut mai multe detalii legate de stadiul lucrărilor și de situația liceului, care funcționează fără autorizație.

„Pe răspunderea mea funcționează, pe răspunderea celor care au fost în recepție, nu primarul este cel care își asumă responsabilitatea. Haideți că ne pierdem vremea. Alte subiecte, vă rog. Alte întrebări aveți?”, a izbucnit nervos primarul Nicolae Robu.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img