ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu anunţă că nici nu se gândeşte să supraimpoziteze imobilele lăsate în paragină de Primăria Timişoara. De ce taxele nu cresc din 2017

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Anunţată cu surle şi trâmbiţe ca o măsură dură şi inevitabil de impus pentru cei care nu îşi îngrijesc imobilele şi terenurile, taxe de paragină nu poate fi impusă din 2017, la Timişoara. Deşi la finalul lui 2016 Robu declara că proprietarii de case şi terenuri neîntreţinute vor plăti impozite şi de până la cinci ori mai mari, primăria de abia începe să trimisă adresa către proprietari.

„Direcția de Urbanism pregătește notificările pe care urmează să le primească proprietarii pentru realizarea lucrările lor de intervenție în vederea reabilitării imobilelor. Am modelul de notificare, el este gata. (…) Nu o să cădem înt-un asemenea absurd încât să ne amendăm pe noi pentru că banii tot la noi vin. Ar fi chiar ridicol, noi suntem o insitituție responsabilă, care își demarează proiectele așa cum cere legea pentru reabilitarea tuturor imobilelor cu probleme. Nici nu se pune problema altfel. Se lucrează la o listă cu toate imobilele care sunt în proprietatea noastră și atunci sper să înțeleagă mai bine cetățenii că și din acest motiv noi nu putem să folosim bani mulți de la bugetul local, care sunt ai tuturor timișorenilor pentru a reabilita clădiri care sunt ale câtorva”, a declarat Nicolae Robu.

O altă informaţie importantă se leagă de faptul că majorarea impozitului pentru un imobil sau o clădire nu se poate face fără un HCL care să stabilească acest lucru. Odată notificaţi, proprietarii au termen un an de zile pentru a intra în legalitate, lucru care înseamnă că taxa pe paragină ar putea fi impusă abia din 2019, cel puţin în cazul Timişoarei.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=XDuMgRThSQs&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore