Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cartea “Viața care ne trăiește” de Anatol Basarab, se prezintă vineri, la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

“Cum este viața pe care o trăim și care este diferența între aceasta și viața care ne trăiește? Tu ai trăit o viață, sau o viața te-a trăit pe tine în timp ce rațiunea ta, caută răspuns la – Cum? Cum de am trăit o viață fără să-mi dau seama că am trăit? Am dorit ceva special pentru mine, dar până la urmă am ajuns să repet viața părinților. De ce viața mea, seamană atât de mult cu viața mamei sau a tatălui?” – acestea sunt întrebări la care ați putea găsi răspuns participând la întâlnirea de vineri de la Cărturești.

Anatol Basarab este un renumit psiholog, pasionat al numerologiei, cu studii aprofundate în parapsihologie. A studiat Medicina Populară la Academia Secenov din Moscova obținând diplome de calificare în diferite domenii cum ar fi: cristaloterapia, fitoterapia, cromoterapia și meloterapia. Studiază bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău. Obține diploma de licență și masterat în specializarea Psihologie și Pedagogie în cadrul facultății Spiru Haret.

Studiul său în domeniul parapsihologiei începe în universitățile din Moscova și continuă în cele din București, devenind membru al diverselor asociații și organizații de psihologie ezoterică și spirituală cât și de medicină complementară atât din țară cât și din străinătate.

Este membru al OSHO Academy of Initiation din India fiind cunoscut sub numele de Swami Nirdosh Atikant. Nevoia de a-și ajuta semenii și de a le împărtăși cunoștințele sale, îl îndeamnă spre scris, publicându-și prima carte în anul 1998 sub numele de ”Proprietarul Galaxiei”. Urmează ”Numerologia în viața fiecăruia” în anul 1999, cea mai recentă fiind ”Viața care ne trăiește”, publicată în 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare