Cartea “Viața care ne trăiește” de Anatol Basarab, se prezintă vineri, la Timișoara

- Advertisement -

“Cum este viața pe care o trăim și care este diferența între aceasta și viața care ne trăiește? Tu ai trăit o viață, sau o viața te-a trăit pe tine în timp ce rațiunea ta, caută răspuns la – Cum? Cum de am trăit o viață fără să-mi dau seama că am trăit? Am dorit ceva special pentru mine, dar până la urmă am ajuns să repet viața părinților. De ce viața mea, seamană atât de mult cu viața mamei sau a tatălui?” – acestea sunt întrebări la care ați putea găsi răspuns participând la întâlnirea de vineri de la Cărturești.

Anatol Basarab este un renumit psiholog, pasionat al numerologiei, cu studii aprofundate în parapsihologie. A studiat Medicina Populară la Academia Secenov din Moscova obținând diplome de calificare în diferite domenii cum ar fi: cristaloterapia, fitoterapia, cromoterapia și meloterapia. Studiază bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău. Obține diploma de licență și masterat în specializarea Psihologie și Pedagogie în cadrul facultății Spiru Haret.

Studiul său în domeniul parapsihologiei începe în universitățile din Moscova și continuă în cele din București, devenind membru al diverselor asociații și organizații de psihologie ezoterică și spirituală cât și de medicină complementară atât din țară cât și din străinătate.

Este membru al OSHO Academy of Initiation din India fiind cunoscut sub numele de Swami Nirdosh Atikant. Nevoia de a-și ajuta semenii și de a le împărtăși cunoștințele sale, îl îndeamnă spre scris, publicându-și prima carte în anul 1998 sub numele de ”Proprietarul Galaxiei”. Urmează ”Numerologia în viața fiecăruia” în anul 1999, cea mai recentă fiind ”Viața care ne trăiește”, publicată în 2009.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

NIS Petrol Timișoara și București, în percheziții DIICOT, pe motive de spionaj

Azi dimineața, puțin după ora 10, sub coordonarea unui...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img