Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieFOTO Parada militara, la Timisoara, de Ziua Nationala

FOTO Parada militara, la Timisoara, de Ziua Nationala

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mii de oameni au ieșit în stradă, la Timișoara, pentru asista la parada de 1 Decembrie. Efective ale Inspectoratului Județean de Jandarmi, ale Poliției de Frontieră, ale Inspectoratului Județean de Poliție, ale Armatei, ale SRI și ale Poliței Locale au defilat prin fața Prefecturii Timiș începând cu ora 11:30. Părinți, copii și bunici au putut admira TAB-uri, elicoptere, autospeciale de intervenție și câini folosiți la diverse interveții. De departe, cea mai „spectaculoasă” defilare a fost a agenților de la Poliția Locală. Agenții din subordinea lui Dorel Cojan au defilat pe segway-uri, dar și urcați pe șalupă.

La ceremonie au luat parte președintele CJ Timiș, Călin Dobra, prefectul Eva Andreaș, dar și fostul premier Sorin Grindeanu, care deşi nu mai face parte din administraţia publică locală sau judeţeană şi nici din PSD Timiş, a ocupat un loc la prezidiu. Marele absent de la ceremonie a fost primarul Nicolae Robu. După ceremonie acesta a declarat că „eu doresc să le transmit tuturor românilor de aici de la Timișoara «La mulți ani, La mulți ani, România, La mulți ani tuturor românilor» așa cum am spus și să avem parte de liniște și de unitate, e nevoie de unitate în perioada imediat următoare și pentru România mai ales că întrăm în anul în care vom sărbători centenarul îmi doresc tot binele din lume așa cum cred că își dorește fiecare român. Eu sunt convins că tot anul viitor, anul în care vom sărbători 100 de ani de la Marea Unirea va însemna un an în care să ne dovedim unitatea, să dovedim că suntem buni și să fim și mai buni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare