ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu, după şedinţa de la PNL: „Nu facem niciun fel de declaraţii în privinţa discuţiilor pe care le-am purtat între noi”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PNL Timiș încă nu știe cine sunt cei doi consilieri care au votat sâmbătă pentru învestirea lui Călin Dobra în funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. După ce a anunțat pe Facebook că cei doi trădători vor fi prinși și dați afară din partid, Robu a organizat ieri o ședință cu aleșii județeni, ședință în care aceștia ar fi fost puși să jure cu mâna pe Biblie.

„Eu pot să vă spun un lucru, pot să vă spun că nu facem niciun fel de declaraţii în privinţa discuţiilor pe care le-am purtat între noi, eu cu consilierii judeţeni. Vrem să îi depistăm pe cei care au fost atât de incorecţi şi văd că Opinia Timişoarei are încredere în unii din cei care au participat la discuţi, dar nu sunt bune sursele. Nu cunosc, nu urmăresc PRESSALERT. Staţi, că mi-a spus cineva de discuţii, de Biblie, de maculatură. Domnişoară, gândiţi-vă la cel de Sus mai mult, că nu prea faceţi treaba asta. Să îi fie ruşine dacă a spus cineva că eu am spus despre Biblie că e macultatură. Până şi Biblia o introduce în discuţiile astea? Nu cobor la acest nivel”, a declarat Nicolae Robu.

Liderul demisionar al PNL Timiş susţine că nu a dorit ca liberalilor să li se impună un vot pentru ziua de sâmbătă, considerând că ar fi fost o şansă bună ca aceştia să îşi demonstreze loialitatea faţă de partid. „Nu era un vot împotriva persoanei Călin Dobra, ci era un vot pur politic. Cum să compari asta cu a nu vota bugetul orașului. Domnul Stoia a fost dat afară din PSD pentru că la vedere nu a votat conform SMS-ului primit în timpul ședinței o amintire afaptului că trebuie să cadă bugetul orașului ca să ratăm vreo șapte proiecte europene, astfel încât să mi se impute mie că am pierdut fonduri europene. Asta era logica. Se pot compara lucrurile?”, a adăugat Nicolae Robu. Primarul a conchis că nu ştie dacă va candida la un nou mandat la conducerea PNL Timiş. Motivul acestuia fiind conflictul cu primarul din Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza, peste care spune că nu poate trece. Mai mult, Robu susţine că ar fi dorit ca aleşii judeţeni să fie sinceri şi să demisioneze din partid dacă nu erau de acord cu votul impus.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=FDUkleZ2d8g&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore