AcasăStiriPolitica15.000 de lei de la guvernul Grindeanu pentru investiţii în Timişoara. Robu...

15.000 de lei de la guvernul Grindeanu pentru investiţii în Timişoara. Robu DESFIINŢEAZĂ PSD, pe Facebook

A cerut finanţare pentru 15 obiective esenţiale pentru dezvoltarea Timişoarei, de la guvernul Grindeanu, însă, a obţinut doar finanţarea centurii de sud cu o bandă pe sens şi promisiunea construirii unei săli polivalente, care ar urma să se ridice la Giroc. Aşa că, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat, pe Facebook, din spital, un text prin care critică politica dusă de guvernul PSD la adresa Timişoarei. Edilul a trimis la Bucureşti o adresă prin care cere răspunsuri cu privire la finanţarea obiectivelor importante pentru Timişoara. Răspunsul poate fi citit mai jos.

„1. Cu privire la SPITALUL REGIONAL, ni se spune, reiterat, că Timișoara nu este inclusă în programul național de spitale regionale, acestea fiind obiective de mare valoare, spitale regionale urmând a se face doar în Iași, Cluj și Craiova. În aceste orașe se vor investi, în fiecare, circa 1 MILIARD DE LEI! În Timișoara, ZERO LEI!!!

2. Cu privire la INSTITUTUL ONCOLOGIC, ni se spune că el va fi făcut, prin continuarea lucrărilor la clădirea începută în urmă cu peste 10 ani, pe Calea Torontalului. Fonduri alocate pentru 2017: 15 000 lei -da, ați citit bine: 15 000 lei!-, adică, nici măcar toată amenda aplicată mie fără nici cea mai mică vină de Poliția Politică PSD-istă numită Inspectoratul de Stat în Construcții!

3. Cu privire la MATERNITATE, mi se transmite că n-am decât să o fac eu la Spitalul de Copii, dacă tot m-am apucat să construiesc acolo un nou corp, că, deh… unde-i unul, mai încape și un al doilea…

4. CONCLUZII:

a. Concluzie ROBU:
SĂ-ȚI FIE RUȘINE, GUVERN PSD, PENTRU CEI ZERO LEI PENTRU TIMIȘOARA -PARDON: 15 000 LEI-, ÎN TIMP CE PENTRU IAȘI, CLUJ ȘI CRAIOVA DAI 1 MILIARD DE LEI NUMAI PENTRU SPITALUL REGIONAL!

b. Concluzie Dobra,
Președinte PSD Timiș: TIMIȘOARA ARE SPITAL REGIONAL, ACTUALUL SPITAL JUDEȚEAN, CONSTRUIT ACUM 50 DE ANI ȘI TOTAL DEPĂȘIT! MEARGĂ MILIARDELE DE LEI PENTRU INVESTIȚII DE EXCELENȚĂ LA IAȘI, CLUJ ȘI CRAIOVA! MEDICII TIMIȘOAREI ȘI CETĂȚENII VESTULUI NU LE MERITĂ! INCREDIBIL!!!

c. Mai votați PSD, stimați timișoreni!
Dacă împărtășiți nemulțumirea mea, dați Like și Share. Altfel, postați textul:
„Susținem PSD, este foarte bine ce face cu Timișoara, Timișoara trebuie doar să dea la bugetul de stat, nu să și primescă!”, arată primarul în postarea de pe reţeaua de socializare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente