ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Atenție, încep să vină amenzile pentru viteză și trecere pe roșu prin poștă. Protocolul este oficial

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Este oficial. De astăzi agenții Poliției Rutiere din Timișoara pot da amenzi pe baza imaginilor și a datelor din sistemul de trafic management. Protocolul semnat de Primăria Timișoara cu Inspectoratul Județean de Poliție a fost aprobat în Consiliul Local.

În cadrul sistemului de trafic management au fost amplasate radare la Pasajul Michelangelo, pe ambele sensuri de mers, dar şi la ieşirile din oraş, mai exact pe Calea Buziașului, Calea Dorobanților, Calea Aradului, Calea Lipovei şi Calea Șagului.
Camerele de detectare a trecererii pe roşu sunt amplasate pe tronsoanele Mihai Viteazul – Vasile Pârvan, Cetății – Gh Lazăr, Aradului – Miresei, Republicii – Jiul, Circumvalațiunii – Gh. Lazăr, Simion Bărnuțiu – Dorobanților – Gh. Adam, Calea Șagului – Liviu Rebreanu, Brătianu -Revoluției – Hector, Circumvalațiunii – Brediceanu, dar şi la intersecţia de la Punctele Cardinale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore