ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Opt grenade din Al doilea Război Mondial, descoperite la Șag

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Opt grenade din cel de-Al Doilea Război Mondial au fost descoperite astăzi lângă Timișoara, la Șag. Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș s-a deplasat astăzi acolo, pentru a asana terenul de muniția rămasă neexplodată.

Două dintre grenadele găsite sunt defensive, iar alte șase de atac. Muniția a fost ridicată și transportată în condiții de siguranță la depozitul special amenajat al inspectoratului, în vederea distrugerii ulterioare.

Pirotehniștii au ținut să facă și câteva recomandări, ținând cont de situația întâmpinată: „Se interzice atingerea muniţiilor cu mâna sau cu alte obiecte; Se interzice lovirea sau mişcarea muniţiilor descoperite în pămînt sau la suprafaţă;  Se interzice introducerea în foc a muniţiilor descoperite;  Se interzice demontarea focoaselor sau a altor părţi componente şi secţionarea acestora;  Se interzice jocul cu diferite muniţii neexplodate;  Se interzice ridicarea, transportul şi folosirea muniţiilor pentru diferite activităţi sau ornamente; Cetăţenii care au descoperit sau au cunoştinţă despre existenţa muniţiilor neexplodate să sune la numărul unic de urgenţă 112”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore