ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Campionatul de Karate al Ministerului Afacerilor Interne, la Timișoara. Când va debuta competiția și unde va avea loc

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Etapa finală a Campionatului de Karate al Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.) va reuni la start 41 de sportivi din întreaga țară și va avea loc în perioada 23-24 septembrie, la Timișoara. Centrul Cultural al M.A.I. va fi organizatorul întrecerii care va avea loc la sala de sport a Universității de Vest Timișoara, de pe strada Popa Șapcă, nr. 5.

Sportivii, reprezentanți ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne din întreaga țară, se vor întrece în cadrul a două probe – kata, respectiv kumite, pe categorii distincte, la feminin și masculin. Anul trecut, echipa Poliției Române a fost desemnată câștigătoarea campionatului la secțiunea de echipe.

Competiția este organizată cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Banat” al Judeţului Timiş, Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi al Grupării de Jandarmi Mobile ,,Glad Voievod” Timişoara.

Festivitatea de deschidere va avea loc mâine, 23 septembrie, la ora 09.30.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore