Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportCampionatul de Karate al Ministerului Afacerilor Interne, la Timișoara. Când va debuta...

Campionatul de Karate al Ministerului Afacerilor Interne, la Timișoara. Când va debuta competiția și unde va avea loc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Etapa finală a Campionatului de Karate al Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.) va reuni la start 41 de sportivi din întreaga țară și va avea loc în perioada 23-24 septembrie, la Timișoara. Centrul Cultural al M.A.I. va fi organizatorul întrecerii care va avea loc la sala de sport a Universității de Vest Timișoara, de pe strada Popa Șapcă, nr. 5.

Sportivii, reprezentanți ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne din întreaga țară, se vor întrece în cadrul a două probe – kata, respectiv kumite, pe categorii distincte, la feminin și masculin. Anul trecut, echipa Poliției Române a fost desemnată câștigătoarea campionatului la secțiunea de echipe.

Competiția este organizată cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Banat” al Judeţului Timiş, Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi al Grupării de Jandarmi Mobile ,,Glad Voievod” Timişoara.

Festivitatea de deschidere va avea loc mâine, 23 septembrie, la ora 09.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare