Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Autobuzele de pe liniile E1 și L18 vor circula deviat! Modificările intră în vigoare de luni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Mijloacele de transport în comun de pe liniile E1 și L18 vor circula deviat, începând cu data de 7 martie, din cauza lucrărilor de termoficare ce vor avea loc pe strada Liege.

Expres 1 (tur-retur): pe traseul existent între Pod Calea Șagului şi Calea Torontalului până la intersecția cu strada Liege, după care intră pe Calea Torontalului, până la intersectia  cu strada  Grigore Alexandrescu – Strada Grigore Alexandrescu – Calea Aradului și revine pe traseul existent până la capătul de linie stația „Tzara”. Pe traseul deviat se vor folosi perechile de stații existente aferente liniei Expres 6: „Vox Park” și „Alexandrescu”, cât și stația „Torontalului” aferentă liniei E6. Vor fi suspendate stațiile „Piata Verde”, „Liege” și perechea de stații ăU.T.T.”.

L18 (tur-retur) – pe traseul existent, între capătul de linie „Barițiu” și Piața Consiliul Europei, după care circulă deviat pe traseul Calea Aradului – capăt de linie stația „Agronomie” (traseu suprapus cu traseul liniei   L17). Pe traseul deviat   se vor folosi perechile de stații aferente liniei L17: „DaciaService”/„Remus Radulet”, „Liege”, „U.T.T.” și stația de capăt „Agronomie”. Vor fi suspendate stațile: „Piata Verde”, „Torontalului” și „Miresei”

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare