Percheziţii în această dimineaţă la traficanţii de droguri din Timişoara

- Advertisement -

La primele ore ale dimineții, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au efectuat un număr de 16 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de mare risc comprimate (ecstasy şi cocaină).

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că membrii grupului infracţional au deţinut pentru consum propriu şi au comercializat droguri de risc şi de mare risc consumatorilor de pe raza municipiului Timişoara, cu sume cuprinse între 60 şi 80 lei comprimatul ecstasy, 450 lei/500 lei gramul de cocaină şi 50-80 lei gramul de cannabis.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, precum şi al jandarmilor.

Foto: Adrian Pîclișan

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare