Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Percheziţii în această dimineaţă la traficanţii de droguri din Timişoara

La primele ore ale dimineții, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au efectuat un număr de 16 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de droguri de mare risc comprimate (ecstasy şi cocaină).

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că membrii grupului infracţional au deţinut pentru consum propriu şi au comercializat droguri de risc şi de mare risc consumatorilor de pe raza municipiului Timişoara, cu sume cuprinse între 60 şi 80 lei comprimatul ecstasy, 450 lei/500 lei gramul de cocaină şi 50-80 lei gramul de cannabis.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, precum şi al jandarmilor.

Foto: Adrian Pîclișan

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore