Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialȘofer RATT, prins beat la volan. Polițiștii timișeni au verificat transportatorii de...

Șofer RATT, prins beat la volan. Polițiștii timișeni au verificat transportatorii de persoane

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii timișeni au ieșit din nou pe străzi pentru a verifica transportatorii de persoane. Printre cei prinși în ilegalitate s-a aflat și un șofer RATT, care transporta pasagerii băut la volan.

De dimineață, agenții rutieri din Timiș au ieșit pentru a verifica dacă transportatorii de persoane respectă legislația.

„Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor de poliţie Bogdan Despescu, azi, 01 iulie a.c., poliţiştii Serviciul Rutier Timiş desfăşoară, pe raza judeţului, acțiuni care urmăresc respectarea legislației în domeniul transportului public de persoane. Scopul acțiunii constă în reducerea numărului de accidente în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane prin curse regulate și ocazionale”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Vineri, între orele 7-10, oamenii legii au verificat legalitatea tipului de transport sub aspectul autorizării, deținerea documentelor necesare, atât de operator cât și de conducătorul auto, respectarea graficului traseului și a graficului de circulație, respectarea capacității de transport, a perioadelor de conducere și de odihnă, precum și a existenței metrologice a aparatului tahograf.

Nimic nu le-a scăpat polițiștilor, care au verificat și autobuzele RATT. Spre surprinderea oamenilor legii, unul dintre șoferii care conducea un autobuz plin de pasageri era băut. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,25 mg/l alcool în aerul expirat.

În total, oamenii legii au verificat 196 de autovehicule și au dat 21 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care două pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Peste 160 de șoferi au fost verificați cu aparatul etilotest. Trei conducători auto au rămas fără permise, acestea fiind reținute în vederea suspendării.

Vom reveni cu bilanțul acțiunii rutiere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare