Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateConcurs pentru conducerea Spitalului Judeţean. Ce aşteaptă Marius Craina pentru a...

Concurs pentru conducerea Spitalului Judeţean. Ce aşteaptă Marius Craina pentru a intra în cursă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Postul de director al Spitalului Judeţean din Timişoara va fi scos la concurs. Mandatul managerului Marius Craina expiră la jumătatea lunii viitoare, însă, acesta este indecis cu privire la intrarea în cursa pentru un nou mandat. Craina este director cu drepturi depline din 17 decembrie 2014, atunci când a obţinut acest post prin concurs. Data limită până la care se pot depune dosare pentru concurs este 4 decembrie 2017. Condiţiile de participare şi bibliografia pot fi consultate aici.

În ceea ce priveşte continuarea activităţii ca şef al celui mai mare spital din Vestul ţării, Craina a declarat că „Nu știu dacă mă voi înscrie, încă nu m-am hotărât. Voi discuta cu colegii mei și mă voi decide. Dacă cei cu care lucrez și colaborez și prietenii și colegii mei apreciază ce am făcut în anii aceștia, atunci mă voi înscrie. Dacă balanța se va îndrepta spre aprecieri pozitive, atunci vom continua împreună”, a spus Marius Craina. Aprecierea de care se bucură managerul a fost evidentă în luna octombrie, atunci când colegii acestuia i-au pregătit o surpriză de proporţii de ziua lui. Detalii puteţi citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare