ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Concurs pentru conducerea Spitalului Judeţean. Ce aşteaptă Marius Craina pentru a intra în cursă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Postul de director al Spitalului Judeţean din Timişoara va fi scos la concurs. Mandatul managerului Marius Craina expiră la jumătatea lunii viitoare, însă, acesta este indecis cu privire la intrarea în cursa pentru un nou mandat. Craina este director cu drepturi depline din 17 decembrie 2014, atunci când a obţinut acest post prin concurs. Data limită până la care se pot depune dosare pentru concurs este 4 decembrie 2017. Condiţiile de participare şi bibliografia pot fi consultate aici.

În ceea ce priveşte continuarea activităţii ca şef al celui mai mare spital din Vestul ţării, Craina a declarat că „Nu știu dacă mă voi înscrie, încă nu m-am hotărât. Voi discuta cu colegii mei și mă voi decide. Dacă cei cu care lucrez și colaborez și prietenii și colegii mei apreciază ce am făcut în anii aceștia, atunci mă voi înscrie. Dacă balanța se va îndrepta spre aprecieri pozitive, atunci vom continua împreună”, a spus Marius Craina. Aprecierea de care se bucură managerul a fost evidentă în luna octombrie, atunci când colegii acestuia i-au pregătit o surpriză de proporţii de ziua lui. Detalii puteţi citi aici.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore