ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, sărbătorit ca în filme de medicii pe care îi conduce

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Surpriză deosebită pentru managerul Spitalului Județean Timișoara de ziua lui. Angajaţii spitalului pe care îl conduce și-au dat întâlnire la Oncogen, acolo unde au dorit să îi ureze acestuia toate cele bune de ziua lui, care a fost pe data de 7 octombrie. Din director, Craina s-a trezit spectator în sala Oncogen, acolo unde pe un ecran a vizualizat filmări cu colegii săi care i-au urat viața lungă, fericită şi plină de realizări.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=rHLvmFmPkh4&feature=youtu.be]

„Credeţi-mă că este cea mai frumoasă surpriză pe care am avut-o până acum. Sâmbătă seara mi-a făcut şi mama o surpriză. Mi-a adus un tablou în care a pus poze din diversele etape ale vieţii mele, de la naştere şi până acum. După trei ani şi jumătate nu m-am aşteptat să am aşa o reacţie şi o apreciere din partea colegilor. Vă jur, nu m-am gândit. Am ştiut de la început că plec pe un drum şi voi lucra într-o echipă. Am spus asta de la prima emisiune din data de 17 iunie 2014 PRESSALERT că sunt aici doar ca să lucrez în echipă. Nu fac nimic individual, nu îmi atribuit absolut nimic, nu aş fi fost aici niciodată fără colectivul de la Bega şi fără dumneavoastră”, le-a spus Craina, plin de emoţii, colegilor săi. La eveniment a fost prezent şi medicul Florin Bîrsăşteanu, care este coleg de partid cu Marius Craina, la PSD. Ca şi predecesor al lui Craina la şefia Judeţeanului, Bîrsăşteanu a explicat că Marius Craina a fost fără doar şi poate cel mai bun succesor pe care îl putea alege.

Mai jos puteți vizualiza reacția și discursul lui Marius Craina.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore