Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateVIDEO Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, sărbătorit ca în filme de...

VIDEO Managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, sărbătorit ca în filme de medicii pe care îi conduce

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Surpriză deosebită pentru managerul Spitalului Județean Timișoara de ziua lui. Angajaţii spitalului pe care îl conduce și-au dat întâlnire la Oncogen, acolo unde au dorit să îi ureze acestuia toate cele bune de ziua lui, care a fost pe data de 7 octombrie. Din director, Craina s-a trezit spectator în sala Oncogen, acolo unde pe un ecran a vizualizat filmări cu colegii săi care i-au urat viața lungă, fericită şi plină de realizări.

„Credeţi-mă că este cea mai frumoasă surpriză pe care am avut-o până acum. Sâmbătă seara mi-a făcut şi mama o surpriză. Mi-a adus un tablou în care a pus poze din diversele etape ale vieţii mele, de la naştere şi până acum. După trei ani şi jumătate nu m-am aşteptat să am aşa o reacţie şi o apreciere din partea colegilor. Vă jur, nu m-am gândit. Am ştiut de la început că plec pe un drum şi voi lucra într-o echipă. Am spus asta de la prima emisiune din data de 17 iunie 2014 PRESSALERT că sunt aici doar ca să lucrez în echipă. Nu fac nimic individual, nu îmi atribuit absolut nimic, nu aş fi fost aici niciodată fără colectivul de la Bega şi fără dumneavoastră”, le-a spus Craina, plin de emoţii, colegilor săi. La eveniment a fost prezent şi medicul Florin Bîrsăşteanu, care este coleg de partid cu Marius Craina, la PSD. Ca şi predecesor al lui Craina la şefia Judeţeanului, Bîrsăşteanu a explicat că Marius Craina a fost fără doar şi poate cel mai bun succesor pe care îl putea alege.

Mai jos puteți vizualiza reacția și discursul lui Marius Craina.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare