ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

CONCURS organizat de Muzeul Banatului pentru copiii fascinați de Egiptul Antic. Ce pot câștiga participanții

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Egiptul Antic se află în aceste zile în prim-plan la Muzeul Banatului, acolo unde copiii sunt invitați să cunoască legendele unei civilizații marcante pentru omenire, dar să participe și la un concurs. Expoziția „Secretele Egiptului Antic” oferă șansa copiilor între 6 și 14 ani să descopere într-un mod interactiv mitologia egipteană și pune la bătaie bilete la expoziție, dar și o serie de obiecte personalizate.

Cei car doresc să participe trebuie să posteze o fotografie cu tinerii arheologi cu tema „Egiptul Antic” la #EgiptMuzeulBanatului, pe Facebook, Instagram sau Twitter. Orice element al lumii antice egiptene apare imagine, înscrierea în concurs este validată.

Cele mai interesante și populare imagini vor câștiga unul dintre premiile puse la bătaie. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 15 octombrie.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore