ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat, REȚINUT după ce a furat o sumă importantă de bani dintr-un seif iar alte trei persoane, depistate cu țigări și alcool de contrabandă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat de 26 de ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, a fost depistat ieri de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Timișoara. Infracțiunea comisă de către acesta a avut loc acum mai bine de un an, mai exact în 15 martie 2014 într-o clădire, atunci când a pătruns printr-o fereastră lăsată deschisă și a sustras peste 5500 de lei dintr-un seif.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză și recuperării prejudiciului cauzat.

Alcool și țigări, egal cu dosar penal

Tot ieri au fost depistate alte 3 persoane care încercau să comercializeze țigarete și alcool de contrabandă. Asupra a celor doi bărbați de 62 și 66 de ani, dar și a femeii de 40 de ani au fost descoperite nu mai puțin de 1500 de țigarete și 22 de litrii de alcool. Pe numele lor s-au întocmit dosare penale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore