17-octombrie-2021
AcasăStiriAdministratieS-a stabilit câte hectare are Aeroportul Cioca. Ce demersuri face conducerea CJ...

S-a stabilit câte hectare are Aeroportul Cioca. Ce demersuri face conducerea CJ Timiş pentru a păstra Aviaţia Utilitară în funcţiune

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş anunţă o posibilă colaborare cu conducerea Aeroportului Timişoara, pentru punerea în valoarea a Aviaţiei Utilitare. Situaţia Aeroportului Cioca va fi decisă la jumătatea lunii martie, atunci când Adunarea Generală a Acţionarilor va stabili dacă după ce şi-a încettat activitatea, aeroportul va fi închis sau dacă se va încerca atragerea de investiţii.

„S-a dat de ceva vreme o comandă din partea Consiliului Județean către o firmă specializată de topometrie. S-a făcut această documentație, s-a ajuns la o suprafață de 52 de hectare care sunt în procedura de intabulare în domeniul public al județului și mai este o suprafață de teren de aproximativ trei hectare și jumătate, care sunt cu suprapuneri și trebuie reglementată situația terenului respectiv. Problema cea mai delicată este a Asociației Aviației Utilitare care la ora asta nu mai desfășoară activitatea, nu mai au niciun ban în bugetul societății și așa cum s-a discutat în plenul consiliului județean va trebui în 15 martie să fie convocată Adunarea Generală în cadrul societății. (…) Societatea are ca acționar unic CJ Timiș și trebuie să luăm o decizie foarte clară cu privire la viitorul acestei societăți. Fac apel la specialiști, și nu vă ascund ș că am avut discuții și cu domnul director Idolul, care conduce Aeroportul Timișoara pentru a veni în sprijinul societății cu o idee”, a declarat Călin Dobra. Deşi a demisionat din funcţia de manager, pesedistul Pompiliu Stanciu va trebui să prezinte, în AGA din 15 martie, un raport privind actitatea de la aeroport.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente