Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Victor Ponta ”TIPTIL” prin Timișoara. Premierul a tranzitat, azi, orașul de pe Bega, în mare SECRET!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Joi, 5 martie 2015, premierul României, Victor Ponta a mai trecut odată prin Timișoara, în mare secret, așa cum a făcut-o și în plină campanie electorală de anul trecut. Dacă în luna noiembrie 2014, Ponta s-a deplasat direct la granița județului Timiș cu Serbia, fără a avea curajul să dea ochii cu jurnaliștii timișoreni, povestea s-a repetat și astăzi.

Ponta a poposit în capitala Banatului cu avionul, care a aterizat pe pista Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” Timișoara, în jurul orei 18:40. Totul a fost făcut în mare secret, premierul fiind ”scos” pe o poartă distinctă, acesta urcând direct într-o mașină cu care s-a deplasat mai departe.

Culmea este că nimeni din PSD Timiș ”nu știe nimic” despre vizita primului ministru, asta chiar dacă inclusiv conducerea Aeroportului este formată din social-democrați.

Sursele noastre ne-au informat faptul că Ponta și-a continuat drumul de la Timișoara spre Serbia, asta deși portalul instituției Guvernului nu specifică absolut nimic despre o vizită oficială a premierului în statul vecin.

Altfel, vineri după-masă, Centrul Regional de Afaceri Timișoara va găzdui o dezbatere pe tema noului Cod Fiscal propus de PSD. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 16:30, iar cel mai important personaj care va lua parte la dezbatere, este însuși ministrul Finanțelor Publice, Darius Vâlcov.

Foto:cotidianul.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare