Joi, 5 martie 2015, premierul României, Victor Ponta a mai trecut odată prin Timișoara, în mare secret, așa cum a făcut-o și în plină campanie electorală de anul trecut. Dacă în luna noiembrie 2014, Ponta s-a deplasat direct la granița județului Timiș cu Serbia, fără a avea curajul să dea ochii cu jurnaliștii timișoreni, povestea s-a repetat și astăzi.

Ponta a poposit în capitala Banatului cu avionul, care a aterizat pe pista Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” Timișoara, în jurul orei 18:40. Totul a fost făcut în mare secret, premierul fiind ”scos” pe o poartă distinctă, acesta urcând direct într-o mașină cu care s-a deplasat mai departe. Culmea este că nimeni din PSD Timiș ”nu știe nimic” despre vizita primului ministru, asta chiar dacă inclusiv conducerea Aeroportului este formată din social-democrați.

Sursele noastre ne-au informat faptul că Ponta și-a continuat drumul de la Timișoara spre Serbia, asta deși portalul instituției Guvernului nu specifică absolut nimic despre o vizită oficială a premierului în statul vecin.

Altfel, vineri după-masă, Centrul Regional de Afaceri Timișoara va găzdui o dezbatere pe tema noului Cod Fiscal propus de PSD. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 16:30, iar cel mai important personaj care va lua parte la dezbatere, este însuși ministrul Finanțelor Publice, Darius Vâlcov.

Foto:cotidianul.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.