România se află în fața unui nou moment zero, atât pe scena politică, dar și pe cea administrativă, este de părere liberalul Marian Vasile, care a făcut un anunț important la conferința de presă susținută în această săptămână. Împreună cu o echipă formată din membrii PNL, acesta își dorește să reconstruiască și să revoluționeze sistemul public din România.

Există un proiect pe care l-am inițiat pe termen mediu și lung, e de o importanță foarte mare. Fac parte dintr-un grup național de membrii PNL care își propune să revoluționeze și să reconstruiască sistemul public din România. Vă puteți întreba de ce acum… Este un moment zero atât pe scena politică, dar și pe cea administrativă, după cum toată lumea poate observa și cred că se vede pe foarte multe paliere. Este momentul să punem piciorul în prag, să venim cu o nouă viziune care va fi dezvăluită în scurt timp. Deocamdată este doar un anunț, dar veți vedea ce se va întâmpla în lunile viitoare. Munca a început”, a spus liberalul Marian Vasile.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.