Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cel mai mare hackathon din sud-estul Europei, la a doua ediție în Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În primul weekend al lunii noiembrie, în perioada 6-8, va fi organizată, la Timișoara, cea de-a doua ediție a HackTM, cel mai mare hackathon de software și hardware din sud-estul Europei, care-și propune să devină o tradiție pentru orașul de pe Bega. Ca și în toamna trecută, acesta își propune să adune peste 500 de participanți.

Cei care vor alege să se înscrie, vor dezvolta individual proiecte sau grupați în echipe. Domeniile principale de acțiune sunt: city projects, automotive, eHealth, game development, open (IoT, hardware, mobile develompement, și web development etc.), dar și junior league coding.

Organizată de Timișoara Startup Hub, Asociația Banat IT, împreună cu rețeaua de comunități IT locale și cu o echipă de voluntari, concursul va premia cele mai bune proiecte cu gadgeturi, bilete la conferințe internaționale, dispozitive hardware și o serie de alte premii speciale oferite de sponsori.

Premiul cel mare va fi un bilet la Mobile World Congress din Barcelona, în valoare de 800 de euro, oferit de co-organizatorul evenimentului, Aries-TM și de partenerul Audials by Rapid Solution. Persoanele care vor să se înscrie o pot face de astăzi, pe pagina evenimentului:  https://www.eventbrite.com/e/hacktm­2015­tickets­18846888551 .

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore