ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Trei persoane care încercau să vândă produse contrafăcute, depistate în Piața Flavia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Piața Flavia din Timișoara a fost luată la ochi în weekend de către jandarmii Grupării Mobile Timișoara, care au acționat în vederea prevenirii și combaterii comerțului ilicit cu produse contrafăcute. Trei persoane care încercau să vândă la standurile de piață parfumuri dar și mai multe încălțăminte sport, au fost depistate duminică, 25 octombrie.

După ce au fost conduse la sediul unității de jandarmi, celor trei persoane li s-a confiscat marfa, atât cele nouă încălțăminte sport, dar și cele peste 30 de parfumuri contrafăcute. Pe numele acestora au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Actele de sesizare întocmite vor fi predate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore