Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara obține o nouă victorie MARE, la Câmpina. Poli Timișoara 3 – 0 Fortuna Poiana Câmpina

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Elevii lui Dan Alexa s-au impus de o manieră entuziasmantă, tocmai pe terenul uneia dintre team-urle care se anunță contracandidată a bănățenilor la promovarea în primul eșalon. Alb-negrii au deschis scorul foarte repede, la circa două minute de la primul fluier al arbitrului, când Pedro Henrique, atacantul atât de apreciat în ultimul meci de acasă, a profitat de greșeala lui Cioinac și a punctat cu un șut din careul mare. Până la pauză, bănățenii puteau să mai marcheze de două ori, însă Bărbuț și același Pedro Henrique au ratat majorarea diferenței de pe tabelă din poziții excelente.

Repriza secundă a debutat cu o bună șansă pentru gazde, însă goalkeeper-ul Smaranda a respins excelent un șut puternic, faza având loc în minutul 55. Elevii lui Alexa s-aau ”revanșat” imediat, iar Bărbuț avea să facă 2-0, în minutul 57. Piticul lui Poli avea să finalizeze un contraatac în stilul propriu, cu o acțiune personală. Jocul avea să curg mai departe în favoarea timișorenilor, iar în minutul 66, același Bărbuț făcea ca tabela de la Câmpina să indice 0-3, după ce a șutat perfect din 7 metri, după centrarea lui Neagu.

Cu acest reultat, Poli Timișoara a ajuns la cota ”+6” în clasamentul ”adevărului”, trecând astfel de liderul Metalul în respectivul clasament neoficial. Elevii lui alexa se mențin pe poziția secundă în clasament, însă Metalul Reșița – liderul la zi al seriei, are un meci mai mult disputat

Fortuna Poiana Câmpina: Popescu, Aldea (min.69- Dobrosavlevici), Marin, Crişan, Damian, Cioinac (min.46- Zsiga), Minciună, Munteanu, Honciu, Antohi, Chipirliu (min.70- Buhuși). Antrenor: Florin Stăncioiu.

Poli Timișoara: Smaranda, Belu, Scutaru, Cânu, Neagu, Boldea, Popescu, Poparadu, Keita (min.86- Petre), Bărbuț (min.7-, Nanu), Pedro Henrique (min.68- Popovici). Antrenor: Dan Alexa.

Iată și celelalte rezultate ale rundei de miercuri, 15 octombrie:
– FC Olt Slatina – Metalul Reșița 4-0
– Olimpia Satu Mare – FC Bihor 2-1
– Unirea Tărlungeni – CSM Râmnicu Vâlcea 0-0
– FC Caransebeș – CS Mioveni 0-1
Șoimii Pâncota a stat.

Etapa viitoare (sâmbătă, 18 octombrie, ora 11:00): Poli – Olimpia Satu Mare, FC Bihor – FC Olt, Metalul Reșița – Unirea Tărlungeni, CSM Râmnicu Vâlcea – FC Caransebeș, Șoimii Pâncota – Poiana Câmpina. CS Mioveni va sta.

Foto: Facebook/Fortuna Poiana Câmpina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri de verificare, până acum, în...