Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalProcurorii de la ”Crimă Organizată” lansează un APEL ȘOCANT cu privire la...

Procurorii de la ”Crimă Organizată” lansează un APEL ȘOCANT cu privire la terminalele de tip PayPoint

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Recent câţiva primari din judeţele Constanţa şi Tulcea au fost contactaţi telefonic de către o persoană care şi-a arogat calitatea de procuror al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi a solicitat prin telefon, date despre toate societăţile comerciale ce deţin terminale PayPoint din raza primăriilor respective. În baza acestor informaţii obţinute, falsul procuror DIICOT a contactat administratorii societăţilor comerciale de la care a solicitat şi în unele cazuri a obţinut informaţii despre angajaţi, precum şi coduri de reîncărcare ale cartelelor de telefonie mobilă. Totodată, administratorii au fost îndrumaţi de falsul procuror să se prezinte la DIICOT cu toate datele şi documentele solicitate telefonic.

Procurorii atenţionează că aceasta nu este o manieră de lucru proprie şi atrage atenţia primarilor şi administratorilor societăţilor comerciale să nu ofere prin telefon informaţii de genul celor arătate mai sus, să verifice la unităţile DIICOT din zonele teritoriale aferente şi să anunţe imediat poliţia de pe raza teritorială despre astfel de situaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare