Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mama și copilul, CERCETAȚI de polițiștii din Timiș pentru distrugere. Ce au făcut cei doi este incredibil!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 18 august 2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Checea au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate, despre faptul că două persoane i-au distrus prin incendiere mai multe bunuri.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că bănuiţi de comiterea faptei ar fi o femeie de 44 de ani, concubina reclamatului şi fiul acesteia de 19 ani. Cei doi ar fi distrus prin incendiere, în curtea imobilului reclamatului, mai multe articole vestimentare ale acestuia şi alte bunuri, distrugând şi două ferestre ale locuinţei şi acoperişul casei. Prejudiciul creat este estimat la 5.000 de lei.

La faţa locului, în timpul conflictului au fost prezente mai multe rude ale femeii, fapt pentru care s-a solicitat sprijin Poliţiei Oraşului Jimbolia şi jandarmilor. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, jandarmii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale conform Legii 61/1991 în valoare totală de 1.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...