Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat din Timişoara fura bunuri şi bani de la colegele de serviciu. Poliţiştii l-au arestat

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Miercuri, 6 noiembrie 2013, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat un bărbat de 31 de ani suspectat de comiterea a două furturi. Cu numai o săptămână în urmă, G. Radu, din Timişoara, aflându-se în timpul serviciului, în incinta unui local, situat pe raza municipiului, i-ar fi sustras unei colege de lucru telefonul mobil. După doar trei zile, hoţul a recidivat, furând unei alte colege suma de 350 de lei.

Poliţiştii au reuşit recuperarea telefonului, care fusese valorificat de suspect, iar hoţul s-a ales, deocamdată, cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, G. Radu fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

În cursul zilei de azi, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare