ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Iulius Mall te invită să-ţi arunci anvelopele uzate. Campania de reciclare durează doar două zile

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Locul anvelopelor uzate nu e la tine acasă. Trimite-le la plimbare!” este deviza campaniei, care se va desfăşura în zilele de 7 şi 8 noiembrie 2013, între orele 14:00 – 18:00, respectiv 12:00 – 18:00, în parcarea Iulius Mall. campania are drept scop reducerea numărului de anvelope aruncate la voia întâmplării pe marginea drumurilor sau în locuri neautorizate, prin punerea la dispoziţia cetăţenilor a unui cadru legal şi controlat de colectare în vederea eliminarii lor din circuit.

Colectarea se va face cu ajutorul unui microbuz, pus la dispoziție de firma EcoTires SRL, iar voluntarii ECO CLUB vor fi prezenţi în ambele zile pentru a-i aştepta pe posesorii de anvelope uzate. Acţiunea nu implică nici o remunerare, aceasta fiind realizată sub formă de donaţie de către cetăţeni. Anvelopele vor fi prelucrate şi transformate în negru de fum sau vor fi utilizate drept combustibil pentru fabricile de ciment.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore