Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentIulius Mall te invită să-ţi arunci anvelopele uzate. Campania de reciclare durează...

Iulius Mall te invită să-ţi arunci anvelopele uzate. Campania de reciclare durează doar două zile

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Locul anvelopelor uzate nu e la tine acasă. Trimite-le la plimbare!” este deviza campaniei, care se va desfăşura în zilele de 7 şi 8 noiembrie 2013, între orele 14:00 – 18:00, respectiv 12:00 – 18:00, în parcarea Iulius Mall. campania are drept scop reducerea numărului de anvelope aruncate la voia întâmplării pe marginea drumurilor sau în locuri neautorizate, prin punerea la dispoziţia cetăţenilor a unui cadru legal şi controlat de colectare în vederea eliminarii lor din circuit.

Colectarea se va face cu ajutorul unui microbuz, pus la dispoziție de firma EcoTires SRL, iar voluntarii ECO CLUB vor fi prezenţi în ambele zile pentru a-i aştepta pe posesorii de anvelope uzate. Acţiunea nu implică nici o remunerare, aceasta fiind realizată sub formă de donaţie de către cetăţeni. Anvelopele vor fi prelucrate şi transformate în negru de fum sau vor fi utilizate drept combustibil pentru fabricile de ciment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare