AcasăStiriEvenimentTârgul de Cariere revine la Timişoara. Mai e o săptămână de înscrieri

Târgul de Cariere revine la Timişoara. Mai e o săptămână de înscrieri

Târgul de Cariere, ajuns la cea de a 3a ediţie oferă posibilităţi de angajare în toate domeniile.Principalii vizați de ofertele angajatorilor sunt tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă. Doritorii pot găsi oportunități de carieră în domenii variate: economic, inginerie, marketing, IT&C, vânzări, contabilitate, servicii, etc.
Evenimentul va reuni în jur de 30 de companii angajatoare din varii domenii, între care BUW, Frontier Silicon, Hartl Connect, Visma Software, Hella Group, ING, cargo-partner, Lingo 24, Arabesque, Plexus, Mahle, Sphinx IT, ACI Worldwide și mulți alții.O listă cu toate companiile participante este accesibilă pe site-ul www.targuldecariere.ro. Companiile şi instituțiile publice interesate de participare se pot înscrie pe site până pe 15 noiembrie.
Conform unui studiu IRES (Institutul Român pentru Evaluare și Strategie) derulat în această primăvară la Târgul de Cariere la nivel național, Târgul de Cariere a devenit a doua opțiune la nivel național, după internet, pentru tinerii români aflați în căutarea unui loc de muncă.

Organizatorii TdC estimează că în România piața actuală a evenimentelor de recrutare se situează încă sub valoarea de 1.000.000 de euro anual, fiind însă insuficient explorată. Cele mai importante evenimente de profil din țară sunt Târgul de Cariere, cu optzeci de ediții la activ în marile orașe din provincie, și Angajatori de Top, evenimentul consacrat în Capitală. Târgul de Cariere a fost fondat la Cluj în 2006 și are loc în cele mai importante centre universitare și de afaceri din România, bianual, primăvara și toamna.
Evenimentul  debutează în Timișoara în 20-21 noiembrie, între orele 11.00 – 19.00, la Iulius Mall.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente