Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Clădirea celui mai vechi spital din România, Clinica de Oftalmologie din Timișoara, a fost renovată… la exterior FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Imobilul, cu o suprfață desfășurată de peste 2.900 de metri pătrați a necesitat lucrări de reparaţii atât la nivelul acoperițului cât și la faţadă. Clădirea situată pe strada Sfântul Ioan, nr. 5, a necesitat investiții de 954.800 de lei, iar lucrări capitale au fost făcute pe toată suprafața zidurilor exterioare și a acoperișului. De asemenea a fost schimbată tâmplăria veche, s-au efectuat lucrări la nivelul soclului, dar și de tratare a umidităţii clădirii.

”Clădirea arăta jalnic, de la acoperiș la zidăria exterioară și până la tâmplărie. Am demarat acest proiect de reabilitare, susținut din veniturile municipalității și suntem bucuroși că aspectul acestei clădiri, foarte importantă pentru că ea servește unei clinici de oftalmologie, dar și pentru că este amplasată chiar în centrul orașului. Acoperișul este nou, remarcăm culorile pastelate, așa cum ne dorim să fie pe clădirile orașului nostru, și mai remarcăm și tâmplăria nouă” a exclamat Nicolae Robu, revenit pentru o zi din concediul de odihnă.

Clădirea va ”primi” o reabilitare și la interior, acolo unde se impun lucrări de modernizare. ”Nu s-au făcut deocamdată lucrări în interior, ci doar la acoperiș, zidărie și tâmplărie. Nu tot interiorul arată jalnic, o parte a interiorului, acolo unde sunt saloane, este în stare bună. Există și o parte care necesită lucrări și fără îndoială vom interveni și acolo. Ne preocupă toate clădirile orașului, dar în mod special cele care găzduiesc unități spitalicești, școli sau instituții culturale”, a conchis Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare