Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişoara rămâne fără căldură! E.ON a întrerupt furnizarea de gaz către Colterm

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Timişoara rămâne fără căldură. Compania E ON opreşte furnizarea de gaze către Colterm. Primarul Timişoarei, Dominic Fritz a făcut un apel către furnizorii de gaze să ajute populaţia:

Fac un apel către furnizorii de gaz din România, mai ales către companiile autohtone, mai ales către companiile de stat să ne ajute ajute în această situaţie şi bineînţeles pe toţi cei care pot să încurajeze aceste companii să furnizeze gaz”, spune primarul Dominic Fritz.

Intre timp, Tribunalul Timis a deschis procedura de intrare în insolventa a societatii de termoficare locala. Peste 50 de mii de abonati ai Colterm, între care spitalele si toate scolile din municipiu, ramân cu caloriferele reci.

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Vand repartitoare noi,absolut legale si condominiu incadrat perfect in lege,cu administrator perfect legal….bransat si contorizat,dar cu aer pe teava!garantez lipsa litigiilor cu vecinii…ca nici ei nu au nimic pe teava!Bonus si gratis dau si peisaj cu transee,moloz,bucati de beton si crengi de pom taiate….toate aceste binefaceri,in zona Bucovina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore