Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTimişoara rămâne fără căldură! E.ON a întrerupt furnizarea de gaz către Colterm

Timişoara rămâne fără căldură! E.ON a întrerupt furnizarea de gaz către Colterm

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timişoara rămâne fără căldură. Compania E ON opreşte furnizarea de gaze către Colterm. Primarul Timişoarei, Dominic Fritz a făcut un apel către furnizorii de gaze să ajute populaţia:

Fac un apel către furnizorii de gaz din România, mai ales către companiile autohtone, mai ales către companiile de stat să ne ajute ajute în această situaţie şi bineînţeles pe toţi cei care pot să încurajeze aceste companii să furnizeze gaz”, spune primarul Dominic Fritz.

Intre timp, Tribunalul Timis a deschis procedura de intrare în insolventa a societatii de termoficare locala. Peste 50 de mii de abonati ai Colterm, între care spitalele si toate scolile din municipiu, ramân cu caloriferele reci.

1 COMENTARIU

  1. Vand repartitoare noi,absolut legale si condominiu incadrat perfect in lege,cu administrator perfect legal….bransat si contorizat,dar cu aer pe teava!garantez lipsa litigiilor cu vecinii…ca nici ei nu au nimic pe teava!Bonus si gratis dau si peisaj cu transee,moloz,bucati de beton si crengi de pom taiate….toate aceste binefaceri,in zona Bucovina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare