ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alfred Simonis, despre Fritz și Colterm: Împăratul e gol! S-a jucat cu termoficarea până a stricat-o de tot

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Și liberalii, și USR-iștii trebuie să meargă la București, să rezolve problema Colterm. Altfel, n-au ce să mai facă în Timișoara! Este părerea deputatului PSD Alfred Simonis, în scandalul termoficării.

„Împăratul e gol… Dominic Fritz şi viceprimarul Lațcău s-au jucat cu termoficarea Timişoarei până au stricat-o de tot. Venit călare pe un cal alb, domnul Fritz a reuşit să îngenuncheze un oraş de talia Timisoarei într-un singur an! Zeci de mii de familii, zeci de şcoli şi spitale au rămas fără căldură si apă caldă, iar în soluțiile vânturate de cuplul tragic Fritz-Lațcău nu mai crede nimeni. Primarului i se potriveşte povestea «Hainele cele noi ale împăratului», iar celălalt personaj de desene animate pare că s-a jucat până la 3 noapte cu termoficarea oraşului, până a pus-o pe butuci! Dominic Fritz este gol de substanță, nu ințelege nimic din ceea ce presupune conducerea unui oraş de talia Timişoarei, şi toate soluțiile cu care a venit în campania electorală par să se fi evaporat”, spune Alfred Simonis. 

Timișoara nu mai are apă caldă și căldură în sistem centralizat, după ce nu s-a reușit încheierea unui contract cu un furnizor de gaz. Primarul Dominic Fritz ridică acum din umeri și spune că este nevoie de intervenția guvernului, pentru că altfel nicio termoficare în sistem centralizat nu va trece peste iarnă. 

Simonis consideră că acum Dominic Fritz și Alin Nica au ocazia să demonstreze că le pasă de oraș. 

„Situația este disperată, e nevoie de măsuri rapide şi asumate. Îl consider vinovat şi pe Alin Nica, pentru că PNL este bine mersi la guvernare locală, are viceprimar, iar domnul Nica se bătea în primăvară cu cărămida în piept că a rezolvat bani la Guvern pentru Colterm! Să se ia amândoi de mână, Fritz şi Nica, să se ducă la Bucureşti şi să rezolve situația! Să se lege cu lanțuri de gardul Guvernului, să intre în greva foamei, orice dar să nu mai pună piciorul în Timişoara fără soluții, că nu mai au ce căuta pe-aici”, conchide liderul grupului PSD din Camera Deputaților.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore