AcasăStiriEvenimentHoria Brenciu vine la Timişoara. Turneul naţional "Fac ce-mi spune inima" poposeşte...

Horia Brenciu vine la Timişoara. Turneul naţional „Fac ce-mi spune inima” poposeşte la Fliarmonica Banatul

Spectacol de excepţie mircuri la Sala Capitol din Timişoara. Horia Brenciu, alături de formaţia sa – HB Orchestra – fac un spectacol de zile mari. Concertul susţinut de unul dintre cei mai iubiţi oameni de show din ţara noastră va începe de la ora 20:00.

Filarmonica Banatul va gazdui, miercuri, 17 aprilie 2013, începând cu ora 20:00, super-concertul lui Horia Brenciu acompaniat de HB Orchestra. Artistul poposeşte la Timişoara prin intermediul turneului naţional de promovare a celui mai nou album al său, album ce se numeşte „40”, concertele acestui turneu fiind organizate sub genericul „Fac ce-mi spune inima!”.

Biletele de aces la super-concertul de la Timişoara se pot achiziţiona de la agenţia sălii Capitol, precum şi de la cea a Teatrului Naţional din Timişoara, dar şi de la oficiile Poştei Române, precum şi on-line, e pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro. Preţurile acestora variază între 80 şi 100 de lei.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente