Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăGuvernul României, atitudine păguboasă față de Timișoara în anii de mandat ai...

Guvernul României, atitudine păguboasă față de Timișoara în anii de mandat ai lui Nicolae Robu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, trimite din nou săgeți la adresa Guvernului condus de PSD, care în trei ani nu s-a preocupat de redirecționarea fondurilor către cel mai important oraș din vestul țării. Cu excepția a 5 milioane de lei care vor intra în cont pentru Spitalul de Copii, Guvernul socialist nu a trimis nimic altceva către Timișoara, în ciuda contribuției mari la bugetul național pe care o are zona vestică a țării.

Sunt foarte nemulțumit să văd și cu această ocazie că Guvernul socialist al PSD, condus de Victor Ponta, persistă în această abordare păguboasă pentru țară. Nu susține investițiile, dă banii discreționar, către clientela politică, neavând în vedere obiectivele majore pentru cetățeni. Din păcate persistă în incorectitudine. Nu sunt prevăzuți bani nici pentru centura de sud a Timișoarei, nici pentru cea de vest, nici pentru stadion, sala polivalentă, bazin olimpic sau orice altceva. Nu putem face tot din banii locali”, a explicat, revoltat, primarul Timișoarei Nicolae Robu.

Ținând cont de atitudinea Guvernului față de Timișoara, liberalul Nicolae Robu este convins că cetățenii vor sancționa conducerea socialistă. „În zona spitalicească tot noi am investit. Pot eu atunci ca și cetățean al Timișoarei, ca și contribuabil, să fiu mulțumit? Nu! Sunt convins că timișorenii vor taxa această atitudine a PSD în privința bugetului”, a conchis primarul Nicolae Robu, referitor la acest subiect.

[responsive_youtube

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

1 COMENTARIU

  1. Câtă nesimțire la acest individ!!! Păi cum a ajuns acest nima-n-drum pe postul de primar al Timișoarei? Nu cumva prin alianța cu PSD-ul? Și acum se dă de ceasul morții cum că Timișoara nu primește bani? Dar să trecem pe plan local. Ați văzut dvs. anul trecut, pe site-ul oficial al Primăriei vreun anunț cu privire la concursul de proiecte culturale? Nu. Fiindcă, cu atâta transparență, am orbit cu toții. Bănuții nu se dau pe bază de concurs, ci pe baze pe care doar primarele care este le știe. Iar consilierii, indiferent de culoare politică, tac mâlc. Asta-i Timișoara, concurentă la maaarele titlu de capitală culturală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare