ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu explică de ce poliția rutieră nu poate face mai multe acțiuni de fluidizare a traficului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Acțiunea de ieri a polițiștilor rutieri din Timișoara, care au ieșit în cele mai aglomerate intersecții din oraș pentru a fluidiza traficul, a dat roade, lucru simțit în rândul șoferilor atunci când, la orele de vârf, proasta sincronizare a semafoarelor nu a mai fost un impediment. Drept urmare, cât mai multe astfel de acțiuni, în special la orele de vârf de luni până vineri, sunt mai mult decât bine venite.

Lucru mai puțin probabil în Timișoara, principalele motive fiind numărul mic de polițiști rutieri de care dispune Poliția Locală. „Am avut discuții cu conducerea Poliției Naționale, dar și cu cei de la rutieră și am stabilit ca, măcar în orele de vârf, să dirijeze circulația. Însă, când domnul Cojan a făcut evaluarea, a ajuns la concluzia că are efective prea mici. Mai mult, există și mulți polițiști trimiși la cursuri, pentru că ne obligă legea și avem obiective care trebuie păzite. A rămas în sarcina poliției rutiere să își aducă aportul la fluidizarea traficului”, a declarat primarul Timișoarei Nicolae Robu.

În jur de 30 de polițiști rutieri au participat la acțiunea de ieri. . După cum am anunțat și într-un articol anterior, surse credibile susțin că șefii poliției rutiere au făcut nenumărate cereri către Dorel Cojan, șeful interimar al Poliției Locale Timișoara, pentru a suplimenta numărul polițiștilor din stradă și pentru a-i sprijini pe cei de la rutieră în dirijarea traficului.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. „surse credibile”…e prostie jurnalistica incredibila!Nici un politist al IPJ nu doreste sa lucreze impreuna cu o primata locala!Aia se stie si la conducerea IPJ cat si la adunatura locala!NU sa facit nici o cerere pentru suplimentarea cu impostori locali pentru fluidizarea traficului!
    Cojan-NU mai este interimar deoarece interimatul acestui impostor sa terminat in urma cu aproximativ 6 luni iar legea spune ca trebuia organizat un concurs pt ocuparea postului.Acest concurs nu sa tinut ,iar hartiile semnate de Cojan sunt ilegale!Urmatorul sef al prostiei locale este Bogosel S -un alt dinozaur lovit de prostie dar care se pensioneaza anul viitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore