Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

MIZERABIL! Retim face ”curățenie” pe o stradă pe care n-a intrat în ultimii 10 ani! Cum a lăsat în urmă mai multă mizerie VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În urmă cu câteva zile, mai exact pe data de 11 februarie 2015, Vocea Timișului (cu ajutorul cititorilor noștri care ne trimit ”sesizări” prin intermediul rubricii ”Trimite-ne o știre sau un pont!”) vă prezenta cazul unor timișoreni care locuiesc între Stadionul Dan Păltinișanu și Sala Constantin Jude, pe strada Cărturarilor (cum figurează pe hărți) și o parte din strada Pădurarilor (cum figurează în documentele de identitate ale locuitorilor). Aceștia erau revoltați pe mizeria pe care o fac utilajele care ies de pe un șantier deschis ”în buza” curții unei școli în care învață copii cu deficiențe de auz.

Vă spuneam atunci că firma constructoare a demarat lucrările pentru ridicarea unui bloc cu cinci nivele, iar pentru a începe efectiv ridicarea blocului, cu ajutorul unui excavator, a fost dislocată o cantitate mare de pământ, o parte din acesta fiind ”întinsă” pe o bună bucată din carosabil.

Deși au sesizat Poliția Locală privind acest aspect, locuitorii din zonă au avut, astăzi, surpriza să vadă că își face apariția o ”autospecială” Retim, care să facă lună și bec pe strada lor. Zis și făcut! Ideea e una bună dacă prvim în ansamblu, însă ”socoteala de-acsă nu se potrivește cu cea din târg”, spune o vorbă românească. Problema cea mare e că pe strada respectivă angajații Retim nu intră (și nici n-au intrat) de mai bine de 10 ani, motiv pentru care vă puteți imagina cam cât este de gros stratul de pământ de la marginea carosabilului și mai ales cât praf există pe jos.

La acest aspect, nu s-a gândit nimeni, motiv pentru care s-a și acționat cu o mașinuță care mătură, iar ceea ce-a ieșit se poate vedea fără nicio problemă pe înregistrarea video trimisă de o cititoare Vocea Timișului, care a suprins imaginile cu ajutorul telefonului mobil.

Mai mult decât atât, după plecarea (extrem de grabnică) a mașinuței de curățenie, în urma acesteia a rămas numai nisip și pietriș mărunt (probabil mutat de periile autospecialei de la marginea carosabilului), tocmai pe mijlocul drumului. Asta ca să nu mai pomenesc de praful depus pe mașinile parcate, praf care s-a ridicat până la nivelul acoperișului imobilelor de patru etaje.

Știe cineva dacă se pregătește primarul Nicolae Robu de o vizită în zonă? Acesta să fie motivul pentru care Retim a intrat pe strada Pădurarilor după o pauză de 10 ani (excepție făcând ziua în care s-a efectuat ”Curățenia de toamnă” din 2014). Oricum, să știți stimabili conducători ai Retim, că nu ați rezolvat problema, deloc. Dacă merge primarul acolo, cu noul Mercedes pe care i l-ați făcut ”cado”, o să se prăfuiască rău de tot, așa că poate mai treceți odată și spălați, sau măturați, dar mai cu ”calm”, că praful ăla care se ridică, se așează la loc… cât depre nisip, pământ, pietricelele mărunte…

Nu uitați: „Doar împreună putem avea un oraş curat!” Nu știu exact ce înseamnă ”împreună”… Împreună cu cine?

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=tcsRoaTlv5o&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare