Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialELIBERAȚI din AREST! Foștii șefi ai IPJ Timiș și primarul din Recaș...

ELIBERAȚI din AREST! Foștii șefi ai IPJ Timiș și primarul din Recaș vor fi arestați la domiciliu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Așa cum știe deja toată lumea, procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au descins la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, într-o cauză penală, care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2013-2014 de către ofițeri superiori de poliție cu funcții de conducere. Între cei reținuți și introduși în arest preventiv pentru 30 de zile se numărau fostul inspector șef al IPJ Timiș, Sorin Munteanu, adjunctul acestuia, Florin Bolbos, șeful Poliției Rutiere din Județ, Marcel Crăciunescu, dar și primarul orașului Recaș, Teodor Pavel, toți cercetați în stare de arest preventiv până ieri.

În ședința Tribunalului Timiș, de ieri, avocații celor patru au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a demonstra faptul că menținerea inculpaților după gratii nu poate fi justificată, oamenii legii cerând inițial prelungirea mandatului de arestare preventivă cu încă 30 de zile., astfel că procurorul a solicitat respingerea celor patru contestaţii.

Acestea au fost admise de Curtea de Apel Timișoara, care a și înlocuit măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, cei patru fiind astfel ”puși pe liber”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare