AcasăStiriAdministratiePrețuri exorbitante: cât au costat coșurile de gunoi, băncile și tăblițele stradale...

Prețuri exorbitante: cât au costat coșurile de gunoi, băncile și tăblițele stradale din Timișoara

7.000 de lei un coș de gunoi și 6.000 de lei o bancă, acestea sunt doar câteva dintre sumele de bani plătite de administrația Robu pentru mobilierul urban amplasat în centrul Timișoarei.

Potrivit site-ului 101reporteri.ro, sumele plătite de actuala administrație, sub conducerea primarului Nicolae Robu, pentru unele piese de mobilier urban sunt extrem de ridicate. Astfel, pentru un simplu coș de gunoi s-a plătit duma de 7.000 de lei, iar pentru montarea acestuia, aceeași sumă. Un grilaj metalic pentru protecția copacilor a fost achiziționat contra sumei de 3.000 de lei, preț la care au fost cumpărate și băncile de lemn cu schelet metalic. Pentru fotoliile de lemn amplasate în centrul istoric, Primăria Timișoara a plătit 6.000 de lei, alți 6.000 de lei fiind achitați pentru montarea fiecărei bănci, mai menționează 101reporteri.ro.

Aceeași sursă mai dă câteva exemple de sume achitate din bugetul local și din fonduri europene: 2.000 de lei o tăbliță cu numele străzii și alți 2.000 de lei pentru montarea acesteia.

Mai mult, pentru stâlpii montați în centrul istoric s-a plătit suma de 84.000 de lei, mai menționează același site.

Iar ca să înţelegeţi cum funcţionează o parte a presei ce poate fi şantajată sau abonată la banii publici, la câteva ore după apariţia materialului pe site-ul 101reporteri.ro, acesta a dispărut brusc. Care e motivul? Doar peneliştii şi cei din anturajul primarului Robu îl ştiu.

Prețuri exorbitante

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente