Bîrsășteanu-și-Andea

Făcând aluzie la unele acuze lansate în trecut de către primarul Timișoarei, Nicolae Robu, în care acuza Curtea de Conturi că face poliție politică, deputatul PSD Florin Bîrsășteanu l-a ”înțepat” ieri pe edilul-șef al capitalei Banatului, spunând că procurorii DNA țiin cont tocmai de reportul întocmit de comisarii Curții, iar cei vinovați trebuie să plătească acum. ”Eu cred că totul pleacă de la raportul Curții de Conturi. Dacă îmi aduc bine aminte, Curtea de Conturi a fost etichetată ca organism politic, în mâna nu-știu-cui, de reprezentanții Primăriei. Vedeți, lucrurile au evoluat și cei care sunt responsabili de lege au mers pe raportul Curții de Conturi, l-au considerat ca fiind un instrument tehnic obiectiv și s-a ajuns la descinderi care, probabil, au ca obiect concretizarea acelui raport și pedepsirea celor care au dus la realizarea ilegalităților în Primărie” a apreciat pesedistul.

Despre ”campania” de acuzări și multitudinea dosarelor ”apărute” peste noapte la DNA tocmai în perioada de campanie elctorală, Petru Andea, colegul de partid al lui Bîrsășteanu, a explicat: ”Sunt două posibilități! Ca în timpul unei campanii electorale Justiția să stea pe loc, să nu mai facă nimic DNA-ul, ANI (n.r.- Agenția Națională pentru Integritate) și așa mai departe, ceea ce este neverosimil. Sau să-și facă treaba și să poată specula din greu că e campanie electorală. Eu cred că poate fi și un aspect de normalitate. Justiția își vede de treabă în continuare”. Acesta a fost susținut de colegul de partid, Bîrsășteanu, care a afirmat că este prea mare coincidența. ”Pare puțin forțat că acum s-au maturat toate aceste dosare. E posibil să fie și așa. Eu cred că e puțin prea mare coincidența, dar cert este că, dacă aceste acuze există, și n-am nicio îndoială de asta, cineva trebuie să plătească pentru că s-a ajuns până aici” și-a justificat deputatul PSD intervenția.

Vezi înregistrarea video de mai jos pentru a afla care este motvul invocat de Bîrsășteanu în ceea ce privește neîncuviințarea arestării unor colegi de-ai săi, cercetați penal în diferite dosare, și de ce susține că PArlamentul nu-i apără, imunitatea fiind ”mai nimic”, față de cetățeanul obișnuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here